Вранці ви відчуваєте спрагу, і вам не хочеться йти на роботу. Але начальство не цікавить, чи ви пили в клубі зайвий коктейль. До вас на роботу очікують свіжих та бадьорими. Але що робити, якщо ви не намагалися запобігти наслідкам бурхливої ​​вечірки?

Смузі

Алкоголь калорійний, а закуски до нього сповнені жирів. Замість традиційної "похмільної" їжі спробуйте смузі! Його легко приготувати, він допоможе організму впоратися зі зневодненням, збагатить вас вітамінами та допоможе пом'якшити наслідки надмірностей.

Яйця

Якщо смузі або чашка кави недостатньо, щоб пережити понеділковий ранок, спробуйте зробити собі на сніданок яєчню або омлет. Яйця - відмінне джерело білка, яке допоможе позбавитися залишків алкоголю. Можна додати тости, щоб було ситніше та смачніше, але не додавайте занадто жирні сосиски або бекон.

Курячий суп з локшиною

Курячий суп з локшиною - ідеальне поєднання білків та вуглеводів, яке наситить вас і допоможе переварити алкоголь. До того ж ця страва не призведе до втрати зайвої ваги.

Лосось

Багатий на антиоксиданти і корисні жири, лосось допоможе вашому організму відновити сили після алкогольного отруєння. Ще одна його корисна властивість — допомога у рятуванні від набряків.

Вуглеводи

Антиоксиданти, що містять, і корисні жири, лосось допомагає вашому організму відновити сили після алкогольного отруєння. Ще одна його корисна властивість — допомога у рятуванні від набряків.

Вуглеводи

Вуглеводи, що легко перетравлюються, - саме те, що потрібно вашому організму в стані похмілля. Плюс, смачна булочка з чаєм не лише відновить сили, а й підніме настрій – що дуже важливо, коли голова болить і все погано.

Продукти з високим вмістом води

Алкоголь практично випалює воду із вашого організму. Щоб не зневоднюватись, краще поїдати продукти з високим вмістом вологи. Крім того, важливо вживати багато води, щоб допомогти печінці позбавитися від зайвого навантаження відновлення і повернути себе до норми.

Банани

Банани – ще один аргумент на користь плодів: вони допомагають упоратися з похміллям. Вони містять велику кількість калію, легко всмоктуються і швидко насичують. Одне слово, це ідеальний вибір для відновлення після алкогольного ранку. Крім бананів, можна скуштувати апельсиновий сік або вживати авокадо.

Читайте також:

Про цю небезпеку мало хто знає: які фрукти в жодному разі не можна поєднувати з алкоголем

Можна потрапити до реанімації: які гриби не можна вживати з алкоголем

Детоксикація після новорічного застілля: як у домашніх умовах ефективно очистити організм від алкоголю