Будинок, де починалося життя Бейонсе на Роуздейл-стріт у Техасі, спалахнув у вогні у найсвятіший день – Різдво. Ця трагічна звістка несе в собі гіркоту втрати та ностальгії за дитинством знаменитості. Сім'я, яка проживала в ньому, була змушена бігти в піжамах, рятуючись від вогню, який охопив другий поверх будинку.

Про цю трагічну звістку повідомило видання Daily Mail.

Невідома причина пожежі додає загадковості до цієї сумної історії.

Попри те, що Бейонсе залишила цей будинок багато років тому, він продовжує бути місцем, про яке згадують із повагою. Екскурсії тут стали своєрідним паломництвом для шанувальників співачки, і Кейт Розен, керівник Х'юстонських історичних турів, наголошує, що це місце стало своєрідною святинею для її шанувальників.

Відвідування цього будинку — ніби повернення до місця народження їхньої музичної ікони. Майже кожен турист прагне відобразити цей момент на фотографіях і зробити селфі, щоб відчути зв'язок із їхньою улюбленою артисткою.

Неймовірно, що сама Бейонсе, попри сумні події, поки що мовчить з цього приводу. Зараз співачка, разом з чоловіком і дітьми, проживає в розкішному маєтку в Каліфорнії з видом на океан, створюючи свою нову сімейну історію в розкоші, але, ймовірно, з відлуннями дитинства, що залишила слід у тому втраченому будинку.

Читайте також:

Небеса не витримали: більшу частину росії атакують масштабні пожежі. Відео

Вогонь було видно на материковій Україні: у Криму горіли казарми з «мобіками»

Не доїхали до господарів: під Києвом згоріли одразу сім новеньких іномарок разом із автовозом, яким їх везли