Повідомляється, що в Росії було отруєно колишнього директора телеканалу Russia Today Антона Кузнєцова-Красовського, відомого своїми провокаційними висловлюваннями на адресу українців.

Про це пише «obozrevatel»

Незважаючи на публікацію фотографії з лікарні, яка підтверджує його благополуччя, сумніви щодо справжності його повідомлення зберігаються. Проте джерела у Головному розвідувальному управлінні Міноборони України припускають, що Красовського справді було отруєно, і його здоров'я погіршується.

"На початку тижня різко скрутило живіт, почало нудити, потім знепритомнів. Вивезли до клініки. Поступово приходжу до тями, - написав він у своєму Telegram-каналі вдень 24 грудня.

Скрін публікації
Скрін публікації

Важливо відзначити, що Красовський отримав популярність у жовтні 2022 року, коли як директор телемовлення російського видання Russia Today у прямому ефірі відкрито виступив за геноцид українських дітей, посилаючись на їх "антиросійські погляди".

Красовський висловив стурбованість тим, що живе у постійному страху та побоюється можливих репресій. Навесні 2023 року антиукраїнський пропагандист і путініст відновив обговорення насильницьких дій проти українських громадян, підтвердивши свою попередню заяву про те, що українських дітей "треба топити та спалювати".

Читайте також:

Ваші близькі будуть приємно здивовані: як гарно запакувати новорічний подарунок - корисні лайфхаки

Усього одна спеція заманить тисячі доларів: що треба «заховати» у гаманці для багатства

В день народження Рибчинського Зібров став на коліно і заспівав «Марину»