Міністр оборони України Рустем Умеров заявив, що українські чоловіки віком 25-60 років, які проживають за кордоном, зіткнуться із санкціями, якщо наступного року не з'являться до призовних пунктів Збройних Сил України.

Про це повідомляє «apostrophe»

Незважаючи на заборону, багато українських чоловіків, як повідомляється, бігли за кордон, щоб уникнути призову на військову службу.

В інтерв'ю Welt Умеров заявив: "Українці, які проживають у Німеччині та придатні до військової служби, мають посилити українську армію наступного року. До тих, хто не виконає цієї вимоги, будуть застосовані санкції".

За словами міністра оборони, особливості санкцій для тих, хто не прийшов до призовних пунктів добровільно, поки що обговорюються.

"Ми все ще обговорюємо, що станеться, якщо вони не прийдуть добровільно", — сказав він.

Заява Умерова відображає рішучість України зміцнити свої збройні сили, закликаючи українських чоловіків за кордоном зробити свій внесок в оборону країни. Цей крок, схоже, покликаний вирішити проблему, пов'язану з тим, що люди ухиляються від призову до армії та залишають країну.

Згадування міністром оборони санкцій наголошує на серйозності уряду у забезпеченні участі громадян України, які мають на це право, у зміцненні збройних сил.

Читайте також:

А тепер уже й додаткові місця: що вигадала Укрзалізниця у найпопулярніших поїздах на свята

Секрет хитрих німецьких господарок: що треба зробити, щоб сковорідка ніколи не пригорала

Позбавлять похмілля і прикрасять будь-який стіл: рецепт ніжних і соковитих помідорів по-корейськи