Зима набирає обертів, а це означає, що кожен з нетерпінням чекає на різдвяні та новорічні свята. Особливо людей цікавить погода – адже треба запланувати, як цікавіше провести вихідні та свята із сім'єю та друзями. І про те, якою буде погода на Різдво та Новий рік, вже частково відомо.

За даними Укргідрометцентру, на Новий рік в Україні очікується тепла погода. Проте прогноз ще може змінитися, інформує ТСН.

"За сьогоднішніми розрахунками, у ніч на 31 грудня температура повітря становитиме від 0 до 6 градусів тепла, вдень - від 2 до 8 градусів тепла. На півдні країни температура може піднятися до 10 градусів тепла, — повідомила заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня.

За її словами, при проясненнях температура вночі може опуститися нижче за нуль.

На Різдво, 25 грудня, очікується мокрий сніг та дощ, а температура повітря становитиме від 0 до 6 градусів тепла. Синоптик також поінформувала, що до кінця грудня значні погодні зміни не прогнозуються.

"За сьогоднішніми розрахунками, така сама температура збережеться до кінця грудня", — сказала вона.

Проте, як нагадала вона, точніші прогнози Укргідрометцентру дає за 3-5 діб до певної дати, а це означає, що ситуація може зміниться кардинально.

Читайте також:

Потрапила картопля із зеленими плямами: чи можна її їсти і чим вона може бути небезпечна

Навіть не доведеться витрачати гроші: як прибрати неприємний запах із дачного чи сільського туалету

Майбутнє вже настало: розроблено шини, які автоматично перемикаються на режим ожеледиці