ПриватБанк дарує своїм клієнтам святковий настрій за допомогою новорічної акції із кешбеком до 5000 гривень. Щоб претендувати на цей кешбек, клієнти мають виконати певні умови до 31 грудня.

Про це повідомляє «today»

Акція, що проводиться спільно з Visa, вимагає від клієнтів ПриватБанку, які мають ідентифікаційний номер платника податків (ІПН), зареєструватися за наданим посиланням.

Для участі клієнтам необхідно активувати послугу поповнення банківської картки за номером телефону в мобільному додатку Приват24, якщо вона ще не активована. Додатково вони мають надіслати грошовий переказ від 500 гривень через Приват24 на картку будь-якої іншої фінансової установи з позначкою «Інший банк».

Випадково обрані переможці у ПриватБанку після Нового року отримають кешбек на суму від 100 до 5000 гривень на свої картки. Акція вже залучила 229 910 зареєстрованих клієнтів ПриватБанку, які з нетерпінням чекають на її завершення.

Імена переможців будуть опубліковані на сайті банку, і вони отримають персональні повідомлення телефоном.

Сервіс Visa для переказу коштів за номером телефону користується популярністю серед клієнтів завдяки своїй простоті, швидкості та безпеці. Ця послуга виключає необхідність отримання номера картки одержувача; достатньо знати їхній номер телефону.

Клієнти можуть легко надіслати гроші, вибравши потрібний контакт зі своєї телефонної книги, якщо одержувач прив'язав номер телефону до картки.

Читайте також:

Обов'язково зробіть це наступного року: як позбутися кульбаб на дачі раз і назавжди

Потрапила картопля із зеленими плямами: чи можна її їсти і чим вона може бути небезпечна

Це може врятувати ваше життя: що потрібно зробити, якщо ви збираєтесь у нічну подорож на машині