Днями в Ізраїлі пройшов концерт з нагоди ювілею лідера гурту "Машина Часу" Андрія Макаревича, на якому зібралися багато його колег та друзів, які більше не живуть у Росії. 70-річний артист на своє свято запросив і своїх старих друзів – співачку Аллу Пугачову та її дружину, шоумена Максима Галкіна. Гуморист влаштував на сцені цілий перформанс.

І справді, Андрія Макаревича вітали як із зали, так і зі сцени.

Так, наприклад, чоловік Алли Борисівни вийшов прямо до Макаревича на сцену, підняв келих і потім почав свій монолог, відео якого з'явилося наYouTube< /span>.

Пародист почав свій довгий "тост" з жартів про вік ювіляра та свої прожиті роки. Він переклав тему на те, що обидва артисти на сцені ще застали "справжнього" Путіна.

"Ми вже пожили з тобою. Навіть я застав справжнього Путіна, уявляєш? Пісків же проговорився, що під час атаки дронів на Кремль жоден Путін не постраждав. Я думаю, якщо двійників багато, їх десь тримають разом. Навряд чи їм дають розходитися. Є таке місце під Москвою, і вони там усі разом. І той, із яким ти зустрічався. А ні, ми ще з тим зустрічалися», – сказав Галкін.

Потім вийшла на сцену Лайма Вайкуле та також присвятила Макаревичу теплі слова.

Приїхав і Семен Слєпаков, який також виступив на сцені. Він ностальгував за життям у Москві і співав пісні у гумористичному стилі. Вітали та виступали також Михайло Шац, Тетяна Лазарєва, Анатолій Білий.

Коли свято досягло піку, пустилася в танець сама Пугачова, підспівуючи пісні "Новий поворот". Співачка посміхалася, слухала реакцію зали, танцювала разом із чоловіком та обіймалася з друзями та знайомими.

Читайте також:

Андрій Макаревич розповів, що Росія приречена:"До останньої хвилини сподівався, що щось зміниться"

Андрій Макаревич розповів, чому не може перебувати в Росії та чим там пахне

Ось це підтримка: дружина Андрія Макаревича перейшла українською мовою

Вершина маразму: Макаревича та Галкіна звинувачують у держперевороті на території Білорусі