Стало відомо, що у віці 61 року помер Андре Брауер – зірка популярного ситкому "Бруклін 9-9" (Brooklyn Nine-Nine) про життя нью-йоркських поліцейських.

Про це пише Variety з посиланням на агента Брауера Дженніфер Аллен. Представник Брауера повідомив, що актор помер у понеділок, 11 грудня, після нетривалої хвороби.

У нього залишилася дружина, актриса Емі Брабсон, з якою він зустрівся на знімальному майданчику серіалу "Убивчий відділ", та троє синів.

Після повідомлень про смерть Брауера актор Марк Еван Джексон, який грав чоловіка Холта, опублікував фото зі своїм партнером із серіалу, на якому вони обіймаються на знімальному майданчику.

Відомо, що Андре Брауер народився в Чикаго і закінчив Стенфордський університет, потім навчався на драматичному відділенні в Джудьярдській школі в Нью-Йорку - одному з провідних американських навчальних закладів у галузі мистецтва.

Він багато знімався у кіно, працював по телебаченню.

Першу роль Брауер отримав 1990 року. У фільмі "Слава", присвяченому Громадянській війні в США, він зіграв одного з бійців першого афроамериканського полку.

За час кар'єри Андре Брауер 11 разів був номінований на телевізійну премію "Еммі", у тому числі чотири рази за роль у серіалі " ; Бруклін 9-9", який виходив в ефір з 2013 по 2021 рік.

Герой Брауера в "Бруклін 9-9" - поліцейський капітан Реймонд Холт – за сценарієм перебуває в одностатевому шлюбі і відкрито заявив про свою гомосексуальність ще 1987 року.

Ситком про життя неіснуючої 99-ї поліцейської дільниці в Нью-Йорку незмінно отримував високі рейтинги, всього автори зняли 153 його епізоди у восьми сезонах.

У 2006 роціАндре Брауер отримав премію "Еммі" за головну роль у серіалі "Злодій", де він виконав роль лідера злочинної зграї.

Він також був відомий глядачам із серіалів "Доктор Хаус" та "Убивчий відділ". У серіалі "Доктор Хаус" (House) Брауер грав психотерапевта, а в "Убивчому відділі" — поліцейського детектива Френка Пемблтона.

Зазначимо, що у 1997 році актор потрапив до списку найкрасивіших людей світу, складений журналом People. Крім фільмів, Андре також грав головні ролі у виставах за п'єсами Шекспіра "Коріолан", "Річард II", "Отелло", "Міра в міру".

Читайте також:

У мережі показали, як виглядає батьківщина Шойгу: злидні, безробіття та вкрадена залізниця. Відео

Його знала вся країна: не стало відомого українського актора, зірки фільмів "Мажор" та "Повернення Мухтара"

Він запам'ятався багатьом: не стало відомого учасника шоу "Голос країни"

Сповідь, що викликає сльози: дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса розповіла про своє горе