13 грудня в Україні очікується відносно тепла погода, хоча очікуються опади, зазначила відомий синоптик Наталія Діденко. Тенденція потепління зберігається по всій країні, при цьому в різних регіонах очікуються певні види опадів.

У західних районах прогнозується дощ, а у східних – мокрий сніг. Увечері на Одещині прогнозується дощ. За словами Діденко, на решті території України очікується похмура погода, хоч і без значних опадів.

"Переважно дощі пройдуть у західних областях, мокрий сніг - на сході України, увечері дощитиме на Одещині. На решті території України – щільна хмарність, але без якихось відчутних опадів", - розповіла вона.

Денні температури прогнозуються в межах від 0 до +5 градусів Цельсія, при цьому в південних регіонах повітряна маса буде дещо теплішою, досягаючи від +3 до +9 градусів Цельсія. У східній частині країни і повітря, і земля випробовуватимуть невелике висихання, що супроводжується помірними морозами близько -2 градусів за Цельсієм.

У столиці Києві Діденко прогнозує хмарну та сиру погоду 13 грудня, можливий невеликий дощ. Очікується температура повітря від 0 до +2 градусів тепла. Діденко також попередила, що надвечір вітер посилиться.

"До вечора в середу посилиться вітер!"- попередила синоптик.

Хоча нинішнє потепління в Україні, як очікується, буде короткочасним, Український гідрометеорологічний центр прогнозує прихід циклону у четвер, що призведе до збільшення кількості опадів.

Очікується, що після циклону температура знизиться, що сигналізуватиме про повернення більш холодної погоди. Однак у цей період опадів не очікується або практично не очікується, а снігопад, швидше за все, збережеться переважно на заході та півночі України.

Читайте також:

Глобальний збій у мережі Київстар: тепер можуть розпочатися проблеми з роботою банкоматів та терміналів. Що відомо

Цією хитрістю користувалися наші діди: що треба покласти в льох, щоб овочі в ньому не підгнивали

Робляться швидко і виходять чудовими: рецепт картопляних зразів з курячою печінкою