З 12 грудня вносяться коригування в роботу тролейбусного маршруту №12 та автобусного маршруту №2-М, що з'єднують станції метро "Либідська" та "Теремки" в Києві.

Про це пише «epravda»

Зміни, як повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури Києва, передбачають зміну руху автобусів за маршрутом №2-М. Зокрема, автобуси, що прямують у бік метро «Либідська», більше не зупинятимуться на проспекті Науки та вулиці Саперно-Слобідській.

Натомість зупинки будуть направлені на існуючу зупинку «Деміївський провулок» на Голосіївському проспекті.

Водночас зміни торкнуться тролейбусів, які курсують 12-м маршрутом у напрямку станції метро "Васильківська", зупинки на проспекті Валерія Лобановського не заплановані.

Ці коригування пов'язані з ремонтом тунелю на синій гілці метро між станціями "Либідська" та "Теремки", в результаті якого буде організовано наземний транспорт для дублювання маршрутів закритих станцій метро.

Міська влада планує запровадити «човниковий рух» на постраждалій ділянці метро з 13 грудня. Крім того, правоохоронними органами порушено кримінальну справу щодо недбалості посадових осіб з приводу тріщин у стелі метро між станціями «Теремки» та «Либідська» у Києві.

Читайте також:

Вчені б'ють на сполох: Земля зіткнеться відразу з п'ятьма кліматичними катастрофами

Такий салат "Олів'є" гості розмітять за один вечір: спробуйте замість ковбаси додати цей соковитий інгредієнт

Яким буде курс долара у Новому році і до чого потрібно готуватись: прогноз