Військово-партизанському руху «Атеш», який складається з українців та кримських татар, стало відомо про проблеми у головному військовому шпиталі в Москві.

Про це пише «obozrevatel»

Госпіталь стикається з переповненням поранених російських окупантів, яких везуть із лінії фронту до російської столиці поїздом.

За повідомленнями Telegram-каналу Atesh, Головний військовий клінічний шпиталь імені М.М. Бурденко зазнає сильної перенаселеності через приплив військових. Ситуація настільки критична, що деяких поранених окупантів розміщують у коридорах і навіть у їдальні лікарні.

"Ситуація настільки критична, що відмовляють у прийомі нових пацієнтів, повертаючи їх на фронт без визнання їх інвалідами. До того ж виплати за поранення виявляються несвоєчасними або взагалі не надаються”, – йдеться у повідомленні.

Через значну кількість пацієнтів госпіталь, як повідомляється, відмовляється приймати нових, повертаючи їх на фронт, не визнаючи інвалідами.

Крім того, повідомляється, що виплати за травми провадяться невчасно або взагалі не виплачуються.

За даними джерел «Атеша», шпиталь продовжує приймати поранених окупантів поїздом. Наплив настільки великий, що під час розвантаження носилки з пацієнтами заповнюють всю платформу.

Читайте також:

Сума дуже непогана: хтось з українців зможе отримати 4200 гривень у вигляді доплати до пенсії

Багато хто і не знав: як правильно зберігати квашену капусту, щоб вона не перекисла і не стала м'якою

Тепер ви робитимете так завжди: для чого господині ошпарюють цибулю окропом