Київський метрополітен з 9 грудня тимчасово закриє рух поїздів між станціями "Деміївська" та "Теремки" Оболонсько-Теремківської лінії.

Про це пише «zn»

Закриття необхідне для термінового ремонту тунелю, а відновлювальні роботи, як очікується, триватимуть близько шести місяців. У цей період поїзди на лінії курсуватимуть лише між станціями «Героїв Дніпра» та «Либідська».

Закриття є запобіжним заходом, щоб уникнути можливих аварійних ситуацій, що виникають через нерівномірність процесів розущільнення, вібраційного розповзання грунтового масиву і навантаження на каркас тунелю.

«Обмеження на ділянці Теремки – Деміївська» запроваджуються через необхідність термінового проведення ремонту перегінного тунелю між станціями. Рух поїздів на цьому відрізку доведеться повністю зупинити до завершення робіт», – заявили у КМДА.

Ризик нестабільності тунельних конструкцій спричинив ухвалення рішення про зупинення руху поїздів на цій ділянці лінії метро.

Поки тривають ремонтні роботи, станції метро "Деміївська", "Голосіївська", "Васильківська", "Виставковий центр", "Іподром", "Теремки" продовжать працювати цілодобово в режимі навісу.

Проект ремонту включає дослідження, дослідження та інженерні дослідження з метою виявлення причин надзвичайної ситуації та вжиття невідкладних заходів щодо стабілізації конструкцій та проведення відповідних відновлювальних робіт.

На час закриття буде відкрито альтернативні маршрути наземного транспорту від Теремків до Либідської для полегшення пасажирських перевезень на ділянці метро, ​​що постраждала.

Читайте також:

Вони самі застрибуватимуть до рота: рецепт справжніх гуцульських вареників з апетитною начинкою

Будуть великі сюрпризи: три знаки Зодіаку, яким дуже пощастить наприкінці грудня

Запишіть ці поради: що робити, якщо в мороз сів акумулятор і машина не заводиться