Останнім часом у Російській Федерації все частіше трапляються авіакатастрофи та різні аварії, як цивільного повітряного транспорту, так вантажного та військового. Все це безпосередньо пов'язане з міжнародними санкціями, які були накладені на РФ у зв'язку із військовою агресією на території України.

Докладніше про те, що в Росії цивільні літаки починають спалахувати прямо в повітрі, інформує ряд Telegram-каналів, у тому числі SVTV NEWS.

Практично щодня у пресі з'являється інформація, що у Росії, як у землі, і повітрі, ламається авіаційна техніка. Поки ще жодної великої аварії не трапилося, кількість жертв мінімальна і це переважно військові. Але чим більше часу минає, тим очевиднішим стає, що літати російськими авіалініями не просто небезпечно, це вже гра в російську рулетку.

І ось нещодавно, вантажний літак Ту-204 спалахнув при вильоті з російського міста Улан-Уде в Бурятії. Відео з літаком, що горить у небі, моментально облетіло мережу і стало резонансним. Відомо, що літак повинен був виконати рейс з Улан-Уде в Чжанчжоу, Китай. Однак, за кілька хвилин після зльоту, біля борту Ту-204 спалахнув лівий двигун. Пілоти відразу ж доповіли в аеропорт, після чого скинули паливо і почали посадку. Повідомляється, що всі служби аеропорту були готові, але в результаті борт благополучно приземлився. Компетентні органи поінформували, що постраждалих внаслідок пригоди не було.

Читайте також:

Путіна вже доводять до інфаркту: США вперше з часів "холодної війни" покажуть ракетну міць

Дикі та голодні: у мережі показали, як війська Путіна грабують приватний будинок на Херсонщині. Відео

Це почалося ще до 1991 року: у ГУР розповіли, як готувалося повномасштабне вторгнення в Україну