Антикорупційний фонд Олексія Навального оголосив про початок кампанії «Росія без Путіна», закликаючи росіян використовувати час, що передує виборам, для мобілізації проти чинного лідера. Інформація взята із соціальних мереж Фонду боротьби з корупцією та офіційного сайту кампанії.

Про це повідомляє «pravda»

У своїй заяві вони стверджують, що вибори Володимира Путіна 2024 року схожі на референдум щодо схвалення його дій і схвалення війни, що триває. Заклик до народу Росії до 17 березня усвідомити, що більшість виступає проти продовження правління Путіна.

Передбачаючи можливу фальсифікацію результатів голосування, кампанія наголошує на важливості донести до всіх, незалежно від результатів, що значна частина Росії більше не підтримує Путіна.

Вони підкреслюють, що відповідальність лежить на людях, і ніхто інший не може передати це послання краще, ніж громадяни.

У центрі уваги кампанії – 17 березня, день голосування, який закликає всіх прийти на виборчі дільниці та віддати свої голоси проти Володимира Путіна. У рамках цієї ініціативи соратники Навального встановили «громадянський мінімум», закликаючи людей переконати щонайменше 10 осіб проголосувати проти Путіна.

«Для Путіна вибори 2024 року – це референдум щодо схвалення своїх дій, щодо схвалення війни. 17 березня Росія має усвідомити, що більшість не бажає бачити Путіна на чолі країни.

Результати голосування будуть підроблені, але наше завдання зробити, щоб усім і без них стало очевидним – Росії більше не потрібний Путін. Ніхто не зробить цього за нас. Ніхто не зробить це краще, ніж ми.

...17 березня, у день голосування, ми закликаємо всіх прийти на дільниці та проголосувати проти Володимира Путіна», - йдеться у зверненні.

На сайті кампанії представлені докладні інструкції щодо активної участі у русі проти чинного лідера.

Читайте також:

Тільки не дивуйтеся: банкноти євро тепер виглядатимуть інакше. Що потрібно знати

Ситно, апетитно та багато: рецепт українського пирога з м'ясом, помідорами та сиром

З'явився новорічний розклад поїздів: що потрібно знати