Повідомляється, що російський диктатор Володимир Путін підвищив у званні генерала Сухраба Ахмедова з Чечні, якого звинуватили у віддачі "злочинного наказу" зібрати російських військових у районі Кремінної.

Про це пише «glavred»

Під час збору Збройні сили України запустили ракети HIMARS, що призвело до жертв. За наказом Ахмедова командири вишикували загарбників на полі, зробивши їх вразливими для ракетного удару.

Українські військові відповіли потужним ударом по зосередженню 810-ї бригади морської піхоти на передовій, названій «ударом помсти» за попередню атаку на українських артилеристів.

"Дві години люди стояли натовпом на одному місці і чекали, коли командир дивізії слово своє мотивуюче мовить. Але замість нього своє слово сказали РСЗВ HIMARS та артилерія супротивника. На Южнодонецькому напрямку за кілька днів у боях постраждалих було менше, ніж від злочинної дурості командира дивізії", - зазначав Z-канал "Рибар".

Раніше в скаргах морської піхоти 155-ї бригади Тихоокеанського флоту йшлося про "незрозумілий наступ" у районі Вугледару, яким керували "генерал Мурадов та його однодумець-земляк Ахмедов".

Вони повідомили про значні втрати і припустили, що наступ був спрямований на здобуття Мурадовим премій від начальника Генерального штабу Валерія Герасимова та надання Ахмедову звання Героя Росії.

В окремому звіті докладно описано втрати Росії, що вказує на потужний удар Збройних сил України по 810-й бригаді морської піхоти.

Напад, що стався 19 листопада, у День Ракетних військ та артилерії РФ, спричинив жертви серед російських військовослужбовців. Російські командири зібрали особовий склад для святкового концерту у Старобешівському районі Донецької області.

Російські артилеристи прикривали окупантів новосформованого 328 полку 104-ї повітряно-десантної артилерійської дивізії ЗС РФ, змушуючи їх залишити ключові позиції і бігти.

Читайте також:

Важлива новація: що потрібно знати українцям, які вперше отримують паспорт за кордоном

У будинку будуть постійні неприємності: чому краще позбавитися фіалок. Багато хто про це не знав

Ви здивуєтеся цьому шикарному поєднанню: рецепт макаронів зі шкварками і сиром