Держсекретар США Ентоні Блінкен наголосив на важливості продовження підтримки України у протидії російській агресії. Виступаючи на заході, організованому Глобальною коаліцією лідерів США, Блінкен наголосив на необхідності забезпечити успіх України і не дати Росії досягти успіху в її агресивних планах.

Про це пише «pravda»

"Ми повинні забезпечити, щоб Україна продовжувала досягати успіху. "Ми повинні забезпечити, щоб Росія продовжувала зазнавати поразки... Якщо ми цього не зробимо, Путіну буде дозволено діяти безкарно, що відкриє скриньку Пандори агресії по всьому світу", - заявив держсекретар США Ентоні Блінкен.

Він попередив, що відмова від підтримки України може дозволити президентові Росії Володимиру Путіну діяти безкарно, що потенційно може призвести до посилення агресії у всьому світі.

Блінкен також наголосив на важливості додаткового фінансування для Ізраїлю та мирних жителів Гази. Питання захисту південного кордону США стало ключовим предметом розбіжностей між демократами та республіканцями у Конгресі щодо схвалення додаткової фінансової допомоги Україні.

Читайте також:

Уболівальники здивуються: в офіційний м'яч Євро-2024 вбудують спеціальний чіп. Що він робитиме

Допоможе одна склянка пива: як за лічені секунди відмити сковорідку навіть від старого жиру

Гості будуть у захваті від такої закуски: рецепт соковитої консервованої цибулі по-польськи

Водіям на замітку: що потрібно зробити, якщо у вашому автомобілі почав з'являтися "запах старого таксі"