Президент Росії Володимир Путін вкотре виступив із погрозами на адресу країн Балтії, які підтримують Україну в її боротьбі з окупантами, пославшись на їхню ймовірну «русофобію».

Про це пише «glavred»

Під час нещодавнього заходу у Кремлі 4 грудня Путін заявив, що «Росія зіткнулася з русофобією задовго до СВО». За даними пропагандистського агентства ТАРС, Путін безпосередньо згадав країни Балтії та їхнє ставлення до росіян.

Він попередив ці країни про потенційні наслідки, на його думку, «огидного» поводження з росіянами, які там проживають.

"Якщо вони будуть проводити таку політику щодо людей, які хотіли жити в тій чи іншій країні, працювали там, створювали якісь блага для цієї країни, по-свинськи звертатися... То врешті-решт вони з таким свинством і зіткнуться", - заявив диктатор.

Ця заява передбачає загрозу відплати щодо країн Балтії.

Раніше вже були випадки, які ставлять під сумнів авторитет Путіна. Так, у ході виступу перед клубом "Валдай" 5 жовтня Путін навів цифри про "втрати" української бронетехніки у контрнаступі, які суперечать попереднім оцінкам.

Крім того, 18 жовтня Путін був помічений із валізами перед Сі Цзіньпіном, а засоби масової інформації розкрили їхній вміст. Примітно, що Путін стикався з громадськими інцидентами, наприклад, з тим, що він заплутався у власних руках і намагався знайти свій годинник під час зустрічі.

Крім того, він зіткнувся з труднощами при виголошенні імені президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва і зрештою віддав перевагу швидкому альтернативному варіанту. Ці інциденти породили різноманітні чутки щодо здоров'я Путіна.

Читайте також:

Перестануть цвісти і почнуть обсипатися: які рослини в жодному разі не можна садити поряд з трояндами

Їжа може перетворитися на справжню отруту: які продукти не можна гріти у мікрохвильовій печі

У будинку буде помітне тепліше: що потрібно зробити, якщо батареї погано гріють. Проста хитрість