Деякі російські мандрівники вдаються до спірної тактики, перебуваючи за кордоном через негативний міжнародний імідж своєї країни. Вони неправдиво заявляють, що вони з України, щоб уникнути ворожості чи негативного ставлення. Хоча ця брехлива стратегія може тимчасово полегшити напруженість цих людей, вона викликає етичні проблеми.

Про це повідомляє «obozrevatel»

Вкрай важливо визнати, що нечесність не є конструктивним вирішенням проблем, з якими стикаються російські мандрівники у нинішньому геополітичному кліматі.

Як повідомляється, росіянин, який виїхав за кордон, вирушив до соціальної мережі, щоб розповісти про те, як він викручується з неприємних ситуацій за кордоном через національність.

"Кілька разів намагалися докопатися до нас, що ми росіяни. Але коли кажеш, що з України, - відразу відстають. Лайфхак", - написав блогер, додавши смайлик, що сміється.

Скріншот публікації росіянина
Скріншот публікації росіянина

Так, досвідчені мандрівники вигадали спірний «лайфхак», покликаний потенційно пом'якшити конфлікти за кордоном. Відомий туристичний блогер-мільйонер Олександр Кондрашов, який має понад 2,6 мільйона підписників, нещодавно поділився цією стратегією у своїх InstaStories.

Тактика Кондрашова у тому, щоб уявити себе хибно, деякі вважають підлим і цинічним, як уникнути потенційних конфліктів чи забобонів під час міжнародних поїздок. Важливо відзначити, що такий підхід порушує етичні питання та викликав неоднозначну реакцію громадськості.

Важливо відзначити, що українці не пройшли повз і залишили свої відгуки з цього приводу.

Скріншот коментарів українців
Скріншот коментарів українців

Читайте також:

Все дуже серйозно: українцям у Польщі можуть скасувати пільги. Людей уже попередили

Україною вже не вдарить: у Росії розбився черговий винищувач-бомбардувальник Су-34. Фото

Зараз би він виглядав крутішим за іномарок: як виглядає прототип ЗАЗ "Спорт-900"