Екстрасенс Яна Пасінкова зробила прогнози з приводу продовження конфлікту в Україні.

Про це пише «apostrophe»

Пасінкова прогнозує, що невдовзі на фронті відбудеться перелом на користь України. Вона передбачає, що цей переломний момент відбудеться після успішного захоплення територій ЗСУ.

За її прогнозами, Російська Федерація зрештою виведе свої війська з України. Очікується, що цей висновок відбудеться після того, як українські сили поновлять контроль над деякими територіями.

Пасінкова зазначає, що ЗСУ ухвалили нову стратегію ведення бойових дій. Очікується, що ця стратегія у поєднанні з новою військовою технікою сприятиме їхньому успіху.

"Найближчі 2 місяці ми маємо велику перемогу на Бахмутському напрямку. ...Це може статися не через 2 місяці, може трохи довше, але результат буде той же", - зазначила вона.

Екстрасенс прогнозує успіх українських військових на Бахмутському та Запорізькому напрямках. Вона конкретно згадує про "велику перемогу" на бахмутському напрямку в найближчі два місяці або трохи довше.

Пасінкова прогнозує, що Україна отримає потужну військову допомогу США. Вважається, що ця допомога відіграє вирішальну або поворотну роль у конфлікті, що триває.

Важливо, що передбачення екстрасенсів не засновані на емпіричних даних чи фактичної інформації та їх слід сприймати зі скептицизмом. Результат воєнних конфліктів визначається широким спектром геополітичних, стратегічних і військових чинників, і прогнозам таких подій слід підходити обережно.

Читайте також:

Нарешті до них дійшло: у Росії почали спалювати путінські літери "Z"

Справжні ласощі по-китайськи: рецепт локшини з копченою курочкою та овочами

Вийшли надвір - а машини там немає: кількість причин для евакуації машин збільшили. Що потрібно знати