Вже ні для кого не секрет, що росіяни крадуть не лише прання. Так, наприклад, 2022 року росіяни замахнулися на творчість гурту "Океан Ельзи". Незважаючи на те, що колектив завжди співає тільки рідною українською мовою, в Росії не гидували зробити переклад, хоч і вийшло, м'яко сказати, не дуже. Тепер "під приціл" потрапило і українське кіно.

Стало відомо, що на російських піратських ресурсах з'явився відомий український серіал "Впіймати Кайдаша". Для вкраденого серіалу росіяни навіть створили нові постери зі спотвореними особами українських акторів.

Про це у своїх соцмережах написав актор Григорій Бакланов, який зіграв у серіалі Лавріна. Він знайшов зображення та опублікував їх у соцмережах, зазначивши актрису Антоніну Хижняк, яка зіграла Мотрю.

Він посміявся з безглуздих афіш.
"Знали, що вуські переозвучили Кайдашев і дивляться на піратських платформах?" – написав він.

Про те, що український кінопродукт з'явився на піратських стримінгових сервісах у РФ у неякісному озвученні розповіла і виконавиця ролі Мотрі Антоніна Хижняк в ефірі "Сніданку. Вихідний" на 1+1.

"Просто жерсть. Вони вміють тирити, погано фотошопити, дипфейки - це все теж з їхнього боку. Я бачу, що це тупо стирлене і переозвучене. переозвучити і ще щось там своє вигадати. У мене немає слів", - заявила актриса.

Актриса розповіла, що бачила лише афішу. Сам матеріал їй недоступний, адже, мабуть, розміщений на російських сайтах. Вона наголосила, що серіал було вкрадено.

"Я думаю, ну ось у цьому всі вони, ось вся їхня суть. Просто тишком-нишком вкрасти, переозвучити і ще щось там своє придумати. У мене немає слів", - сказала Хижняк.

Читайте також:

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Люди не стримували сліз: на "Голос країни" прийшов воїн ЗСУ і заспівав пісню про невідомого героя. Відео

Не стало легендарного британського актора-гумориста