Сильна злива з градом обрушилася на східний регіон Грузії в неділю, 17 вересня, завдавши значної шкоди виноградникам у кількох селах. Негода тривала близько 30 хвилин і торкнулася різних районів Кахетії, відомого виноробного регіону Грузії.

Про це повідомляє «apostrophe», посилаючись на кадри інциденту, розміщені у соціальній мережі.

Значних збитків виноградникам завдано у селах Шилда, Гремі, Сабуе та Алмати Кварельського муніципалітету. Крім того, серйозно постраждали села у муніципалітетах Лагодеха та Телаві. Крім сільськогосподарських втрат, було пошкоджено сади і квартали, а деякі будівлі затопили. Повідомлялося також про падіння дерева та пошкодження автомобіля.

«Сильний град пошкодив виноградники у Кахетії У другій половині дня в неділю у деяких районах Кахетії випав інтенсивний град. Newsgeorgia пише , що виноградники в селах Шилда, Гремі, Сабуе та Алматі в Кварельському муніципалітеті були знищені майже повністю. Також сильно постраждали кілька сіл у муніципалітетах Лагодехи та Телаві», - повідомляється у Telegram-спільноті.

Скріншот публікації у Telegram
Скріншот публікації у Telegram

Ця злива з градом є третьою великою подією, пов'язаною з погодою, в регіоні за останні два тижні, підкреслюючи проблеми, з якими стикаються місцеві спільноти та сільськогосподарські галузі через непередбачувані погодні умови.

Читайте також:

Не хочете повертатися самі - чекайте проблем удома: у Зеленського розповіли, що чекає на чоловіків, які виїхали з України

Раніше так готували у багатих українських будинках: рецепт дерунів з м'ясом, які готуються у горщиках

Тільки не хапайтеся за голову: яким може бути курс долара вже наступного тижня