Укрзалізниця, українські залізниці, нині запроваджує підключення до Інтернету від Starlink в українських поїздах. Проект буде реалізований у кілька етапів та досягнув просунутої стадії реалізації.

Про це пише «ТСН»

Початковий етап передбачає створення місцевої мережі із 16 поїздів «Інтерсіті+». Надалі ця мережа буде підключена до мереж Starlink та LTE для надання пасажирам доступу до Інтернету.

Ця подія знаменує крок до надання покращених інтернет-послуг в українських поїздах, покращуючи якість подорожей для пасажирів. Крім того, у вересні "Укрзалізниця" вносить корективи до маршрутів окремих поїздів, тому мандрівникам слід знати ці зміни.

"Спочатку локальну мережу буде розгорнуто в 16 поїздах "Інтерсіті+", потім вона буде підключена до інтернету мережі Starlink та LTE", - йдеться в повідомленні.

Впровадження інтернет-послуг в українських поїздах, зокрема через Starlink, є значним покращенням якості обслуговування пасажирів під час залізничних поїздок. Доступ до надійного підключення до Інтернету забезпечить пасажирам зручність залишатися на зв'язку, працювати чи розважатися на борту. У міру проходження етапів проекту "Укрзалізниця" прагне підвищити загальну якість залізничних послуг та задовольнити сучасні очікування мандрівників.

Читайте також:

Будуть наручники та окрема тюремна камера: Лукашенко попався, його судитимуть

Називається "жіночі витівки": рецепт виноградного варення з м'ятою або мелісою

Олександр Черненко: Віктор Суботін вкрав у державного Турбоатома 1,4 мільярди