Сьогодні, 15 вересня 2023 року, рано вранці стався молодик у Діві, а ближче до півночі Меркурій перестане бути ретроградним, і, як заявили астрологи, всі наші справи почнуть прискорюватися. Експерти розповіли, чого краще не робити в молодик, щоб не викликати лиха у своє життя.

Так, астрологи кажуть, що сьогоднішній молодик останній перед рівноденням і початком сезону затемнень. Тому воно стане поворотним моментом, який висвітлив шлях до визволення з минулого.

Астрологи радять аж до 17 вересня намагатися утриматися від укладання серйозних угод та підписання важливих договорів.

При цьому саме сьогодні, 15 вересня, добре складатиме плани на місячний місяць. А ось наступного місяця – 14 жовтня, у сонячне затемнення, – рекомендується складати плани не лише на місяць, а й на півроку чи 19 років.

Експерти за зірками рекомендують цього дня відкласти на інший день пошук та зміну роботи, не здійснювати дорогих покупок і не робити жодних грошових операцій на великі суми.

15 вересня краще полегшити собі життя та відмовитися від важкої роботи, додаткових змін, нових проектів. Вдома не варто починати великі прибирання, робити ремонт і навіть займатися спортом, так як у молодик йде серйозна витрата енергії.

Поради для кожного знака зодіаку:

  1. Овнам варто бути гранично уважними зі здоров'ям, роботою та новими знайомствами, а ось у фінансах та глобальних проектах їм супроводжуватиме удача.
  2. На самому початку місяця Тільці можуть зіткнутися з обманом або розбитими ілюзіями, зате буде чудова нагода для підвищення на посаді.
  3. Близнюки можуть зіткнутися з проблемами у сфері нерухомості, тут варто трохи почекати з угодами та ремонтами.
  4. Ракам у молодик варто відкласти купівлі або продажу авто, а також телефонів і будь-якої техніки, зате з'явиться багато можливостей зав'язати нові цікаві знайомства та здійснити найсміливіші плани.
  5. Левам варто бути акуратнішими з грошима, уникати фінансових операцій, не давати нікому грошей у борг і не позичати самим.
  6. Діви — одні з головних везунчиків цього місяця, удача буде супроводжувати вас буквально у всіх сферах.
  7. Терезам цей період дасть можливість виправити фінансову ситуацію, а також налагодити відносини в сім'ї. А ось на роботі та зі здоров'ям можуть виникнути не зовсім приємні ситуації.
  8. У Скорпіонів у день молодика можливий зрив усіх планів. Водночас настане зоряний час у комунікаціях – практично весь місячний місяць вам траплятимуться саме ті люди, яких ви давно шукали.
  9. Стрільцям пощастить і у роботі, і у фінансах, можливо, їм навіть зроблять пропозицію руки та серця. А ось представники цього знаку, які давно перебувають у шлюбі, можуть зіткнутися з обманом.
  10. Козероги - ще одні пустощі долі в цьому місячному місяці, виходити у вас буде буквально все. Щоправда, у сам молодик варто утриматися від поїздок.
  11. Найскладнішим цього місяця для Водоліїв буде питання фінансове, бажано уникати кредитів та позик. У сам молодик забороніть собі витрачати гроші.
  12. У сам молодик Рибам варто утриматися від укладання різних партнерств і домовленостей — великий шанс, що ваші очікування взагалі не співпадуть із реальністю. Натомість удача на вас чекає у поїздках та інформаційному полі.

Читайте також:

Допоможе звичайна вівсянка: як змусити кімнатні рослини пишно цвісти та рости

Приносять біди: які рослини не слід тримати у квартирі

Названі кімнатні рослини, які приманюють гроші та удачу