Ізраїльська поліція прибула до Умані (Україна) для надання допомоги у забезпеченні безпеки під час святкування Рош ха-Шана. Вони працюють разом зі своїми українськими колегами, щоб убезпечити паломників-хасидів, які відвідують місто на цей релігійний захід.

Про це пише «pravda»

За останніми даними, державний кордон на контрольно-пропускних пунктах вже перетнули 8726 паломників-хасидів, і очікується, що всього прибуде близько 30 тисяч паломників. Для управління великим скупченням прочан у ключових точках цілодобово працюють 7 постів. Крім того, для додаткової безпеки мобілізовано піші патрулі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Для подальшого підвищення безпеки та можливостей реагування на надзвичайні ситуації у Черкаській області було розгорнуто об'єднаний підрозділ Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також інші спеціалізовані групи та обладнання, у тому числі тактичний пожежний робот, кінологічна група та спеціальна група радіаційної та хімічної розвідки.

Ці спільні зусилля української та ізраїльської поліції, а також інших груп реагування на надзвичайні ситуації спрямовані на безпеку та благополуччя паломників під час цього важливого релігійного обряду.

Читайте також:

Арестович розповів про переговори Путіна та Кім Чен Ына: "Постачання боєприпасів будуть, але сумніваюся, що вони вирішать проблеми Росії"

Лукашенко вже всерйоз переживає за своє життя, почавши створювати приватну армію

Ніжніше ви не куштували! А скоринка яка! Рецепт курки, запечені на пляшку з пивом