Якщо президент Росії Володимир Путін захоче піти на новий термін, він не матиме конкуренції, заявив його прес-секретар Дмитро Пєсков. За його словами, які цитує ТАРС, російський лідер має популярність серед населення і альтернативи йому зараз немає. При цьому він зазначив, що Путін ще не виставляв свою кандидатуру на президентські вибори, які мають відбутися у 2024 році.

Президент ще не заявляв про те, що він висуватиме свою кандидатуру. Але якщо ми припустимо, що президент таки висуне свою кандидатуру, то, очевидно, напевно, що реальної конкуренції в нашій країні на нинішньому етапі ніхто не може скласти, — сказав Пєсков.

Він наголосив, що сенси майбутньої президентської кампанії диктує як зовнішній порядок денний, так і етап розвитку російського суспільства.

Всеросійський центр вивчення громадської думки раніше опублікував черговий звіт, згідно з яким 73% росіян довіряють Путіну. Його роботу на посаді президента схвалюють 70,4% громадян. Політолог Сергій Марков припустив, що причина високого рейтингу президента РФ та зростання довіри лідеру країни полягає в тому, що його ототожнюють із Росією. За його словами, у народі існує думка, що якщо вороги країни озброїлися на главу держави, значить, він добрий.

Читайте також:

Вже не в пошані: у Криму рознесли меморіал Пригожину та його спільнику. Фото

Отруєння Кадирова: винного дуже швидко знайшли і страшенно покарали

А як так вийшло? Загадково зник унікальний броньований Mercedes зрадника Медведчука