В Росії ось вже третій день вибирають глав 21 російського регіону, мера Москви, депутатів до місцевих парламентів і муніципальних утворень. Політологи вже відзначили, що ця виборча кампанія під час війни стала найнуднішою і беззмістовною за всю новітню історію Росії. А ось вибори губернатора Московської області супроводилися натуральною клоунадою на одній з ділянок в Химках. На одну з виборчих ділянок заявився. Чебурашка. А трохи пізніше прийшов і його кращий друг.

У Росії і на анексованих територіях - в умовах граничного контролю з боку влади - 8 вересня 2023 року почалися вибори глав регіонів і депутатів Але навіть в цих умовах не все передбачувано виходить.

Так, стало відомо, що на вибори губернатора у виборчу ділянку в 7 ліцеї 8 вересня прийшов проголосувати Чебурашка.

Ось тільки Чебурашці проголосувати за одного з кандидатів на пост губернатора Підмосков'я не дали. Вся річ у тому, що коричневий ушастік прийшов голосувати без документів. А в Росії, як відомо, без папірця ти – комашка, навіть якщо і Чебурашка.

Члени виборчої комісиі попросили підтвердити особу документально, але Чебурашка відмовився знімати костюм. Погрозив покликати Крокодила Гену, а потім ображено пішов і ледве не застряг в дверях.

При цьому впізнанний з дитинства персонаж неабияк повеселив і виборців, і охорону.

До речі, услід за Чебурашкой на виборчу ділянку в химкинськом ліцеї №?7 прийшов таки і крокодил Гена. Хвостатий сподівався, що зможе підкуповувати виборців грою на гармошці, проте вони виявилися непохитні і в цьому випадку.

Все вказує на те, що сьогодні, 10 вересня 2023 року, в останній день голосування спробує проголосувати стара Шапокляк.

До речі, услід за Чебурашкою вибирати губернатора Підмосков'я прийшов білий ведмідь, правда, не в Хімках, а в Щелково. На відміну від свого мультяшного колеги, йому вдалося проголосувати, бо він не забув паспорт.

Читайте також:

А як так вийшло? Загадково зник унікальний броньований Mercedes зрадника Медведчука

"Було запобігання": Зеленський розповів, чи можливий компроміс з Путіним

Міг створити будь-якого двійника в Кремлі: відома російська телеведуча оплакує мужа, він був знаменитий на всю Росію