Кримчани, на жаль, мешкають у якомусь своєму світі, розповів командир добровольчого батальйону "Крим" Іса Акаєв в інтерв'ю УНІАН . "У мене залишилися знайомі, іноді з ними розмовляю, і це зовсім інша реальність!" – сказав воїн. За словами комбата, люди не мають розуміння того, що діється.

Акаєв додав, що у кримському повітрі висять тривога та напруга. "Крим дуже змінився... Люди стали озлобленішими. Ті, хто чекав на "російський світ", чекали зовсім інше. Своє розчарування, свою досаду, вони намагаються зігнати на інших, шукають винних. Це приклад психології боягуза і невдахи", - поділився співрозмовник. .

Командир батальйону зазначив, що у них спочатку був у всьому винен Київ, а тепер – Москва. За його словами, дедалі більше мешканців Криму забирають із будинків найцінніше та їдуть, але будинки поки що не продають, бо, напевно, ще на щось сподіваються.

Нагадаємо, що РФ захопила український півострів у 2014 році та перетворила його на військову базу. Спочатку Київ прагнув деокупувати Крим політико-дипломатичним шляхом, але все змінилося після того, як Росія рано-вранці 24 лютого 2022 року здійснила повномасштабне вторгнення в Україну.