Російський вертоліт Ка-52 «Алігатор» розбився 1 вересня через складні метеорологічні умови, зокрема сильний туман у цьому районі. Катастрофа сталася в Азовському морі, приблизно за 1,5 кілометра від берегової лінії. За попередніми даними, на борту перебували два пілоти, проте в ході рятувальної операції вони були успішно евакуйовані, повідомляють російські ЗМІ.

Про це пише «obozrevatel»

Ка-52 "Алігатор" - російський ударний вертоліт, орієнтовна вартість кожного якого становить близько 16 мільйонів доларів. Цей інцидент поповнив список втрат гелікоптерів, які зазнали збройні сили Росії під час конфлікту в Україні. Станом на 4 вересня в Генштабі України повідомили, що під час повномасштабного вторгнення РФ втратила 316 гелікоптерів.

Важливо, що інформація про військові інциденти в зонах конфліктів може відрізнятися, а деталі можуть змінюватися в міру проведення розслідувань.

Також варто нагадати про те, завдяки кому та чому українці перебувають на волі. Наші мужні провини ЗСУ боронять Україну щодня, даючи відсіч путінським окупантам.

Цей інцидент також відображає проблеми, що продовжуються, і втрати, з якими зіткнулися російські окупанти під час їхньої участі у війні в Україні. Однак навіть це не дає їм розуміння, що їх буде ліквідовано через шалені амбіції Путіна.

Читайте також:

Хто з українців точно не залишиться без роботи: названо професії

"Голос країни-2023": учасником шоу став військовий, який вразив усю Україну своєю піснею

Сидіння від Fiat та шкіра навіть зовні: як виглядає унікальний люксовий "горбатий" ЗАЗ