АТ "Укрпошта" влітку запровадило кілька помітних нововведень, спрямованих на покращення послуг, які пропонують своїм клієнтам. Ось основні нововведення, що їх представила Укрпошта, як повідомляє «finance».

Тепер клієнти можуть зручно та без несподіваних витрат відправляти невеликі посилки (<10х10 см) вагою до 500 г у відділеннях Укрпошти. Укрпошта пропонує для цього безкоштовний пластиковий «зухвалий пакет» розміром 22х30 см.

З літа клієнти можуть залишати заявки на пересилання відправлень або шукати їх на сайті Укрпошти. Будь-які запити вони також можуть надсилати на електронну адресу ukrposhta@ukrposhta.ua.

Відділення Укрпошти тепер відкриті довше та у вихідні, щоб забезпечити кращу доступність для клієнтів. Оновлені розклади доступні на сайті Укрпошти, у мобільному додатку, у чат-боті або через контакт-центр за телефоном 0 800 300 545.

Наразі клієнти можуть надсилати посилки по всьому світу вартістю від 250 гривень. Співпраця Укрпошти з національними поштовими операторами інших країн забезпечує доступ приблизно до 660 тисяч відділень по всьому світу. Запущено послугу «Маленький прайм-пакет», яка обслуговує 70 країн світу, і підходить як підприємцям, які надсилають замовлення до 2 кг, так і приватним особам, які надсилають подарунки.

Корпоративні клієнти можуть замовити стандартні поштові марки через Інтернет у будь-який час без відвідування філії. Мінімальна сума замовлення поштових марок еквівалентна ціні аркуша стандартних поштових марок, що становить тариф на відправлення простого листа вагою до 50 г (1188,00 грн). Після розміщення замовлення клієнти отримують електронною поштою рахунок, який можна сплатити банківським переказом.

Укрпошта пропонує доставку для вимушених переселенців рекомендованим листом до поштового відділення, яке обслуговує клієнта, якщо сума рекомендованого листа не перевищує 50 000 гривень. На суми, що перевищують 50 000 грн, доставка здійснюється кур'єром до адреси покупця.

Ці нововведення покликані підвищити зручність та доступність поштових послуг для клієнтів в Україні, спрощуючи їм надсилання посилок та доступ до послуг Укрпошти.

Читайте також:

Гроші підуть до бюджету: комусь із українців доведеться повернути пенсію державі. Роз'яснення

Ви навіть не знаєте, чим ризикуєте: названо найнебезпечніший спосіб приготування кави

Ця закуска буде розлітатися миттєво: рецепт ікри із солоних огірків та томатної пасти