Частина людей переконана, що знаки зодіаку впливають на особисті якості та загалом життя людини.

Хороший секс - поняття відносне, хоча б тому, що всі різні сексуальні апетити. Однак з'ясувавши, під яким знаком народився той, до кого у вас потяг, ви можете заздалегідь прикинути, на що розраховувати, а потім порівняти очікування та результат.

Овен

Цей вогненний знак любить бути зіркою в будь-якій справі і хоче, щоб ви захоплювалися тим, на що він здатний у ліжку. Сексуальний девіз Овнів - "Швидше, сильніше, БІЛЬШЕ".

Йому подобається знати, що він найкращий із усіх, хто у вас коли-небудь був. Марнославство штовхає Овна на шлях самовдосконалення, і хоча такий підхід віддає егоїзмом, з ним наодинці ви точно дізнаєтеся, як досягти сьомого неба.

Що ж до жінок, які народилися під знаком Овна, то це справжній ураган пристрасті: ініціює любовні ігри сама і робить все сама, партнеру залишається лише бадьоро реагувати. Правда, реагувати мляво не рекомендується: панночки-Овни люблять секс і тих, хто недостатньо намагається, шкодувати не будуть і зруйнують вщент чоловічу самооцінку. Отже, правило тут просте: не впевнений — не починай.

Ці жінки не знають межі, коли справа доходить до пристрасті та її прояву. Часто вони готові поринути у стосунки з головою. Овни віддаються на повну. Вони настільки захоплені любов'ю до партнера, що подарують справді райську насолоду.

Крім того, за словами астрологів, до списку найпристрасніших знаків зодіаку входить і Скорпіон . При цьому Скорпіон ставиться до сексу дуже серйозно, хоча в душі грайливий і не проти поекспериментувати.

Цей знак подарує партнеру райську насолоду. Скорпіон здатний створити надзвичайну ауру чуттєвості. Його представники готові до сексу чи не завжди. Астрологи наголошують, що Скорпіон як представник водної стихії легко порушити, чуйний, уважний, любить спонтанність і з радістю приймає ініціативу свого партнера.

Лев

Народжені під цим знаком відомі своїми лідерськими якостями. Вони завжди хочуть бути на першому місці і, звичайно, у центрі уваги коханої людини. Леви вміють розпалювати полум'я у стосунках і завжди хочуть пристрасного та приголомшливого сексу. На менше вони не згодні. Вони готові дивувати свого партнера і чекають на це у відповідь.

Львів збуджує кохання — якщо він відчуває справжні почуття до партнерки, він порветься на тисячу маленьких левенят, аби не прогаяти жодної ерогенної зони.

Леви люблять кохатися і роблять це блискуче. Втім, нерідко можуть вдаватися до "диких" інстинктів. Секс із цим знаком зодіаку ви точно не забудете.

Читайте також:

Поїдав її очима: Надю Дорофєєву застукали з новим бойфрендом під час пристрасного поцілунку

Аж "гарбуза" випали: Мадонна показала всю свою пристрасть, яку приховує під ліфчиком. Фото

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у самому розквіті сил

Не стало легенди диско 80-х: ці хіти слухають досі. Вічна пам'ять кумиру мільйонів