У соцмережах обговорюють ситуацію, що виникла у готелі Meril Club 4* у турецькому Мармарисі. При цьому, як завжди, версії відпочиваючих росіян та адміністрації готелю суттєво відрізняються.

Так, наречені з Росії влаштували в соцмережах істерику через те, що їх оштрафували на 200 євро (8 тисяч гривень) у турецькому готелі. Про "несправедливість" росіяни написали на одному з російських сайтів для відгуків.

За словами відпочиваючих, у їхньому номері скляні двері душової кабіни зіскочили з роликових кріплень і скло розбилося, поранивши молодого чоловіка. Точніше, за словами росіянки, його буквально розірвало на купу уламків, і чоловік порізався. Росіянка була змушена просити на ресепшені щось, щоб обробити рани, а ніч, що залишилася, вони "витягували один у одного скло і підмітали номер".

Наступного дня росіяни вирішили добиватися компенсації за отримані каліцтва, але готель мав інші плани. Гід передала росіянам слова власника готелю.

"Він сказав, що ми вчора були п'яні, поводилися непристойно, він особисто вигнав нас у номер, де ми розбили скло. І готель виставляє нам штраф", - згадала авторка гнівного відгуку.

І справді, коли росіяни стверджують, що нібито стали жертвами, власник готелю заявив, що гості пошкодили майно, оскільки були в неадекватному стані. Таким чином, адміністрація готелю вимагала у туристів-молодят заплатити штраф за розбите у ванній скло у розмірі 6 тис. лір.

Російські туристи поскаржилися туроператору і отримали таку відповідь: "Адміністрація готелю повідомила, що скляні двері були розбиті гостями внаслідок неправильного поводження і готель зазнав матеріальних збитків".

Представник туркомпанії порадив своїм клієнтам сплатити штраф, оскільки через відмову у них "можуть виникнути проблеми" при виїзді з готелю. Водночас він додав, що за бажання вони можуть звернутися до поліції і туроператор надасть їм послуги гіда-перекладача.

У жандармерії туристам теж порекомендували заплатити за розбите скло, взяти документ про оплату і вже потім, після повернення до Росії, висунути претензію туроператору.

"З 7 днів весільної подорожі шість я провела в жахливому стресі, - у результаті заявила наречена. - Наше життя наразили на небезпеку, нас оббрехали, виставили штраф і зіпсували відпустку".

Читайте також:

"Стають тихіше, коли чують українську мову": Наталка Денисенко розповіла про росіян у Туреччині

Путін цього не переживе: Туреччина завдала чергового удару по Кремлю. Що сталося і чому росіяни в істериці

Туреччина вже не рада росіянам: їх починають закидати пляшками з балконів. Відео