Газета Daily Mail повідомила, що лідер приватної військової компанії «Група Вагнера» (ПВК) Євген Пригожин живий і, ймовірно, планує помсту президентові Росії Володимиру Путіну. Про це повідомив колишній професор Московського інституту міжнародних відносин Валерій Соловей. Соловей стверджує, що двійник Пригожина загинув у нещодавній авіакатастрофі, а лідер ПВК зараз перебуває у невідомій країні, замишляючи помсту Путіну.

Про це пише «glavred»

Соловей стверджує, що Путін знає, що він націлився на двійника, а не самого Пригожина, незважаючи на заяви російського уряду про виявлення ДНК Пригожина на місці краху. Політолог не знає точного місця, де приховується Пригожин, але впевнений, що це не Африка. Соловей прогнозує, що Пригожин заявить про свою присутність до кінця року, маючи намір помститися тим, хто становив йому загрозу і завдав шкоди близьким йому людям.

"Самого Пригожина на борту не було. Замість нього летів його двійник. До речі, Володимир Путін це чудово усвідомлює", - заявив Соловей.

Авіакатастрофа за участю людини, схожої на Пригожина, сталася у Росії. Уряд Росії заявив, що Пригожин та його соратники, зокрема Дмитро Уткін із групи Вагнера, перебували в літаку та трагічно загинули. Аналітики Американського інституту вивчення війни припустили, що Путін, можливо, наказав убити Пригожина, що призвело до невизначеності щодо майбутньої групи Вагнера.

"Пригожин має намір помститися людям, які хотіли знищити його і знищили близьких йому людей", - продовжив він.

Президент України Володимир Зеленський спростував причетність України до загибелі Пригожина, а речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не причетний до авіакатастрофи. Офіційного підтвердження смерті Пригожина наразі немає. Ситуація залишається складною: навколо справжніх подій та мотивів інциденту ходять чутки.

Читайте також:

В які дні сняться пророчі сни, а в які дні на них можна не звертати уваги

Відомий мольфар назвав найнебезпечніші дати вересня: чого чекати від Росії та які міста у небезпеці

На такому б на рибалку їздити: як виглядає Hummer для подорожей з другим поверхом, що висувається.