Зворушлива історія виникла, коли чоловік виявив зворушливий лист солдата до своєї матері, захований понад століття. Відкриття було зроблено під час ремонту будинку, нещодавно купленого сім'єю чоловіка у бабусі його дружини. Розбираючи старий килим, він знайшов порваний лист американського солдата, відправленого до Франції 1917 року у складі американського експедиційного корпусу під час Першої Першої світової.

Про це пише «unian»

Лист, що частково зберігся, говорив: «Моя дорога мама. Усього кілька рядків, щоб повідомити тобі, що зі мною все гаразд і я почуваюся добре… У нас чудова погода… Мені нема про що писати… Звичайно, пишіть так часто, як тільки Ви можете. З коханням, Дж. М. Паркер. A.&.F. Через Нью-Йорк. Франція».

Спочатку чоловік припустив, що лист був від прапрадіда його дружини доктора Ральфа Пауерса, який служив в Американському експедиційному корпусі. Однак подальше розслідування показало, що лист насправді був від доктора Джорджа М. Паркера, попереднього мешканця будинку. Виявлення листа зачарувало користувачів соціальних мереж, які відзначили значення фірмового бланка з написом «Активна служба» та припустили, що затемнені області виникли через цензуру вихідної пошти.

100-річна записка солдата
100-річна записка солдата

На цьому сюрпризи не скінчилися. Поряд із листом чоловік також виявив заховану у стіні колекційну бейсбольну картку Брукса Робінсона. Ця знахідка належала його тестеві, який згадав, як грав на горищі прямо над тим місцем, де було знайдено карту. Бейсбольна картка була визнана цінним предметом колекціонування, викликавши ностальгічну та сентиментальну реакцію інтернет-коментаторів.

Історія цих несподіваних відкриттів відображає суть відкриття прихованих скарбів минулого, пов'язуючи покоління та пробуджуючи спогади про історію та особисті моменти.

Читайте також:

Горіховий Спас: що сьогодні заборонено робити і про що говорять прикмети

Чим потрібно посипати цибулю, щоб вона зберігалася всю зиму і не псувалася

Гроші розпиратимуть ваш гаманець: названі знаки Зодіаку, яким пощастить вже найближчим часом