Зберегти солодкий перець свіжим та смачним протягом тривалого часу легко, якщо є кілька хитрощів. Ось як можна гарантувати, що перець залишиться хрустким та смачним після збору:

Охолодження: щоб будь-які дефекти перцю не призвели до гниття, зберігайте його в холодильнику. Однак, щоб захистити їх від вологи, яка може прискорити псування, використовуйте паперовий рушник та поліетиленовий пакет.

Метод із паперовим рушником: помістіть складений паперовий рушник на дно поліетиленового пакету. Покладіть болгарський перець на паперовий рушник, стежачи за тим, щоб вони не торкалися один одного. Папірний рушник допомагає вбирати зайву вологу, запобігаючи появі плісняви ​​і продовжуючи свіжість перцю.

Колір має значення: майте на увазі, що зелений перець має більший термін зберігання в порівнянні з червоним або жовтим. Якщо у вас суміш кольорів, віддайте пріоритет використанню червоного та жовтого перцю раніше.

Попереднє миття та сушіння: перед зберіганням акуратно вимийте перець і переконайтеся, що він повністю висох. Зайва волога може сприяти псуванню.

Зберігайте їх цілими: перець зберігається довше, якщо він не розрізаний і не пошкоджений. Якщо вам потрібна лише частина перцю, подумайте про те, щоб нарізати його скибочками, коли будете готові використовувати його.

Дотримуючись цих простих кроків, ви зможете зберегти солодкий перець свіжим і хрумким протягом кількох тижнів, гарантуючи, що ви зможете насолоджуватися його насолодою і хрусткістю, коли захочете його використати.

Читайте також:

Конфіскація машини на користь армії: які авто можуть забрати і кого це торкнеться

Це знадобиться кожному: як заощадити гроші, якщо у квартирі встановлений бойлер

Його робили в Японії: як виглядав закордонний "брат-близнючок" нашого "горбатого" Запорожця