Авіакатастрофа за участю керівників Приватної військової компанії Вагнера (ЧВК) прийняла новий обіг: з'явилися повідомлення про те, що потенційні покупці літака відвідали його незадовго до польоту. За інформацією ресурсу ВЧК-ОГПУ, особи, зацікавлені в купівлі літака, були доставлені в зону, що охороняється, і пізніше оголошені пасажирами рейсу.

Про це повідомляє «apostrophe»

Ресурс опублікував відео, зняте 23 серпня о 10 ранку на борту літака, в який невдовзі мав піднятися лідер ПВК Вагнера Євген Пригожин. Стверджується, що літак продали за 5 мільйонів євро.

Покупцями літака стали представники авіакомпанії Rusjet. Причетними до справи виявилися голова ради директорів компанії Олександра Юліна та технічний директор Сергій Клокотов. Повідомляється, що вони оглянули літак як зовні, так і всередині з 9.30 до 10.30 ранку, перш ніж залишити аеропорт.

Варто зазначити, що авіакатастрофа сталася у Тверській області, а президент України Володимир Зеленський заявив, що офіційний Київ не причетний до інциденту. Ситуація навколо цієї авіакатастрофи продовжує розвиватися, і подальший розвиток подій очікується у міру появи додаткової інформації.

Читайте також:

Спробував напасти, але одразу ж був підбитий ракетою: у ГУР показали, як ударили по російському бойовому літаку з моря

Церковне свято 25 серпня: що категорично заборонено робити у день пам'яті мучеників Фотія та Анікіти

Пригожину та пасажирів могли завантажити в літак уже не живими: з'явилася нова версія катастрофи літака