Схоже, що у людини, яка напрочуд схожа на президента Росії Володимира Путіна, нещодавно був особливо насичений і важкий день. Двійник взяв участь у низці заходів, включаючи запис відеозвернень від імені президента Росії, участь у відеоконференціях різних засідань, у тому числі Ради зі стратегічного розвитку та національних проектів, а також неформальної зустрічі лідерів БРІКС.

Цю інформацію опублікували в Telegram-каналі «Генерал СЗР»

Під час відеоконференції Ради зі стратегічного розвитку та нацпроектів двійник Путіна, схоже, зазнав деякого занепокоєння та незручності, ненавмисно розкривши свою справжню особистість. Зазначається, що цей двійник часто нервує перед участю у заходах разом із представниками влади, навіть якщо вони проводяться у режимі відеоконференції. Хоча останнім часом він став почуватися комфортніше в цій ролі, вчорашня зустріч, схоже, його стривожила.

Перед початком зустрічі на лівому повіці двійника з'явилася нерівність, що виникла внаслідок помилки пластичної хірургії. Схоже, це його стурбувало та вплинуло на його настрій на початку заходу. Після виголошення першої промови двійник здавався явно незацікавленим, намагаючись виглядати зацікавленим, вдаючи, що пише нотатки і робить позначки на паперах на столі, час від часу кашляючи і крекчучи, ніби наслідуючи президента.

Приблизно на 55-й хвилині стався збентежений момент, коли двійник підняв ліву руку, щоб перевірити час, незважаючи на те, що Путін традиційно носив годинник на правій руці. Цю невідповідність було видно на офіційному сайті Кремля під пильною увагою камер. До того ж, після завершення зустрічі двійник спробував перекласти годинник із правої руки на ліву, але був непомітно зупинений навушником, який коригує його дії.

Цей інцидент — не вперше, коли двійник допускає подібні помилки, проте багато російських громадян часто докладають значних зусиль, щоб не звертати уваги на ці невідповідності. Зображення Путіна цим двійником привернула увагу своїми складними ілюзіями, наголосивши, наскільки його наслідування захопило уяву громадськості.

Читайте також:

Про це мріють у кожному селі: українець показав, як виглядає тюнінгований ЗІЛ радянських часів.

Тільки приготували, а тарілка вже порожня: рецепт салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром

До полону слав "привіти" Зеленському, а в полоні почав скиглити, що йому всього 19 років: відео з російським солдатом облетіло інтернет