Ніхто не заперечуватиме, що за всіх часів розвідка була і залишається високоінтелектуальним заняттям, що потребує повної самовіддачі від людини, наполегливості та цілеспрямованості у вирішенні найскладніших завдань у різних куточках світу. Зараз, в умовах повномасштабної війни Росії проти України, від розвідників насамперед залежить перемога України у цій битві. Не дивно, що сміливі та патріотично налаштовані підопічні Кирила Буданова іноді роблять неймовірні речі.

Стало відомо, що внаслідок тривалої спецоперації Головного управління розвідки Міністерства оборони України в нашій країні виявився гелікоптер Мі-8 Збройних сил Росії.

Так, Українська правда стверджує, що спецоперація української розвідки тривала понад шість місяців.

"Українська розвідка виманила пілота Мі-8АМТШ в Україну. Борт здійснював рейс між двома авібазами та перевозив деталі до винищувачів Су-27, Су-30СМ. Разом з пілотом на борту були двоє членів екіпажу, які не знали, куди насправді летить гелікоптер. ", - сказано у повідомленні.

Речник ГУР Андрій Юсов вже підтвердив інформацію про те, що російський Мі-8 приземлився у Полтаві. За його словами, зараз триває робота з екіпажем.

"Ведеться робота з екіпажем. Все добре. Новини будуть", - розповів представник ГУР Андрій Юсов.

Цікаво, що російські паблики вже написали, що вертоліт опинився в Україні через помилки навігації. Більше того, російські пропагандисти написали, що МІ-8 було обстріляно, внаслідок чого двоє членів екіпажу загинули, а командир отримав поранення.

Ось тільки якщо врахувати, що вертоліт летить на низькій висоті, на малій швидкості, і екіпаж добре бачить усі наземні орієнтири, то про помилку не може бути й мови.

А ось журналіст Юрій Бутусов у середу, 23 серпня, написав, що дана ситуація це просто "сенсація, що деморалізує путінську еліту військової авіації".

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Хлопець прикинувся килимом: мешканка Польщі дуже незвичним чином намагалася вивезти коханого з України

Лукашенко трястиме: Україна конфіскувала у білоруської армії найважливішу техніку