Після потужних ударів по понтонних мостах на блокпостах «Чонгар» окупанти тепер змушені розраховувати лише на «довгий» маршрут логістики в тимчасово окупованому Криму. Про це повідомило міністерство оборони Британії у своєму Twitter-акаунті. У відомстві заявили, що російські війська продовжують зводити понтонні переправи на кордоні півдня України та окупованого Криму.

Про це пише «unian»

Після сильних ударів, завданих Збройними силами України цими мостами в середині серпня, малоймовірно, що інфраструктура зможе витримати значне навантаження важкої техніки та боєприпасів, які намагається перекинути Російська Федерація.

В результаті в Криму утворилися вузькі місця, через що російські війська частково покладаються на довшу дорогу через Армянськ. Це додало додаткових труднощів логістичної мережі Росії у південному регіоні.

Напередодні Дня прапора України ситуація у Криму залишалася напруженою. У Міноборони Росії повідомили про присутність своїх винищувачів у бухті Севастополя та згадали про появу БПЛА, у тому числі MQ-9 «Жнець» та ТБ2 «Байрактар», над Чорним морем. Це спричинило закриття руху транспорту на Кримському мосту. Місцева «влада» пояснила звуки вибухів плановими навчаннями у Козачій бухті.

Читайте також:

Допоможуть дві краплі звичайного йоду: як відрізнити натуральний мед від підробленого. Проста хитрість

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Є один секрет: рецепт дуже ніжних маринованих помідорів німецькою на зиму