Тема потенційного зв'язку із позаземним життям завжди хвилювала уяву людей у ​​всьому світі. Нещодавні новини про те, що японські астрономи очікують на потенційне повідомлення від представників позаземного життя із зірки Альтаїр, інтригують.

Про це пише «УНІАН»

Згідно з повідомленнями, в 1983 році вчені відправили повідомлення, що складається з 13 зображень, у бік зірки Альтаїр, яка знаходиться приблизно за 16,7 світлових років від Землі. Повідомлення зображало життя на Землі та людей, і є надія, що розумні істоти, що живуть на планетах навколо Альтаїру, могли отримати повідомлення та надіслати відповідь.

Повідомляється, що вчені з Університету Хіого планують використовувати 64-метрову антену у Центрі далекого космосу Усуду для прослуховування потенційного сигналу від позаземної цивілізації. Захід запланований на 22 серпня, під час якого астрономи присвятять годину прослуховування будь-яких сигналів Альтаїра.

Варто відзначити, що пошуки позаземного розуму (SETI) ведуться вже кілька десятиліть і включають різні методи, такі як прослуховування радіосигналів, аналіз світлових патернів і багато іншого. Хоча ці зусилля викликані цікавістю та можливістю виявлення ознак розумного життя за межами Землі, на даний момент не було підтверджено жодних підтверджених контактів із позаземними цивілізаціями.

Згадування невідомих літаючих об'єктів (НЛО) та заяви про нелюдські біологічні речовини, зібрані з місць аварії НЛО, є частиною ширшої міркування про невідомі повітряні явища. Ці теми часто обговорюються та досліджуються вченими, державними установами та ентузіастами, але остаточні висновки залишаються невловимими. Хоча деякі особи та організації заявляють про такі явища, вони є предметом постійного розслідування та перевірки.

Читайте також:

Вручення повісток за новими правилами: адвокат розповів, чого чекати від двірників та працівників ЖЕКів

"Французька коханка": рецепт найніжнішого варення з кабачків з лимоном та м'ятою

їздитимуть на конях: у Росії почалося дике зростання цін на бензин, такого не було навіть у СРСР