Виявляється, у Рязанській області РФ помер генерал-лейтенант Геннадій Лопирьов, колишній голова Служби безпеки на Кавказі Росії. Він відбував покарання у виправній колонії №3 за звинуваченням у отриманні хабара. Стан здоров'я Лопирьова погіршився, тому його терміново перевели до Рязанської обласної лікарні, де врятувати його не вдалося. Точна причина його смерті не розголошується.

Про це пише «unian»

Смерть Лопирьова посилила серію відсторонень та чисток у військовій еліті Російської Федерації, що, як повідомляється, викликало напруженість та розбіжності у російському командуванні. Повідомлялося, що Росія усунула від роботи 15 офіцерів у рамках цих подій.

Останнім часом у російському військовому істеблішменті сталися й інші значні смерті. У Краснодарі застрелено заступника начальника міського відділу з мобілізаційної роботи, командира підводного човна «Краснодар» Станіслава Ржицького. Крім того, на 58 році життя в Москві після тривалої хвороби помер заступник міністра оборони Росії, начальник Головного військово-політичного управління Міноборони Геннадій Жидко.

Ці події підкреслюють зрушення та динаміку в російському військовому апараті та апараті безпеки, які, схоже, зазнають значних змін.

Читайте також:

Тепер будь-який двірник зможе навіть на вулиці вручити повістку: що вигадали депутати

Це вже повний провал Путіна, вторгнення не має сенсу: ось що заявили у США

"Хитра панянка": рецепт неймовірного кабачково-гарбузового рулету з сиром та яйцем. Раніше так зводили чоловіків з розуму