Останнім часом українці стали стикатися з проблемами щодо отримання платіжок від "Нафтогазу" за газ. Виявляється, клієнти правильно вказують суми у своїх платіжках, але одержують занижені суми. Це викликає невдоволення та негативні відгуки серед користувачів.

Крім того, з'явилася інформація про поширення фейкових платіжок. Докладніше про це інформує Обозреватель.

Російські інформаційно-психологічні спецоперації створюють фейкові платіжки з доданими рядками, які пропонують знижку за скаргу на "колаборантів" або людей, які ухиляються від призову. Проте "Нафтогаз" спростовує цю інформацію та закликає не довіряти таким джерелам, особливо пов'язаним із країною-агресором.

З іншого боку, самі українські користувачі скаржаться на помилки в платіжках, які не відображають показання лічильників. Це вносить плутанину та створює незручності при оплаті за газ. Компанія "Нафтогаз" спрямовує клієнтів, які зіткнулися з такою проблемою, звернутися до перевірки коректності нарахувань. Для цього їм рекомендується написати повідомлення в особисті повідомлення компанії в месенджері та вказати номер рахунку, ПІБ власника, а також додати фото або скріншоти чеків про оплату, де видно всі необхідні деталі - час, дата, сума платежу, реквізити та ПІБ платника. Компанія обіцяє розібратися у кожному випадку та розв'язати проблему з нарахуваннями.

Читайте також:

Це треба знати: в Україні змінили правила здобуття спадщини. Важливі нюанси

Торкнеться кожного пенсіонера: розпочнуться перевірки, можна залишитись без виплат. Кому загрожує

Зачепить багатьох українців у Чехії: виплати на житло скоротять, допомога теж