У районі села Насташка Київської області сталася трагічна ДТП за участю двох автомобілів. Внаслідок інциденту загинули водій та пасажир одного з автомобілів. Про це пише «obezrevatel».

На трасі Київ-Одеса в районі села Насташка сталася ДТП за участю легкового автомобіля та мікроавтобуса.

Водій та пасажир автомобіля ВАЗ трагічно загинули внаслідок травм, отриманих під час зіткнення.

Внаслідок аварії водій мікроавтобуса Citroen отримав травми та згодом був госпіталізований для надання медичної допомоги.

Знімки після ДТП
Знімки після ДТП

Як повідомили у прес-службі Київської обласної поліції, слідчі активно працюють над встановленням обставин та причин ДТП.

За фактом інциденту, внаслідок якого загинуло кілька людей, порушено кримінальну справу. Правовий основою при цьому є частина 3 статті 286. Цей розділ закону стосується дорожньо-транспортних пригод, які призвели до загибелі людей і спричиняють серйозне покарання у разі засудження.

Знімки після ДТП
Знімки після ДТП

У разі визнання винним за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу винній особі може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Крім того, їм також може загрожувати заборона водіння терміном до трьох років.

Знімки після ДТП
Знімки після ДТП

Інцидент наголошує на серйозних наслідках, які можуть виникнути внаслідок дорожньо-транспортних пригод, та правові заходи, що вживаються для усунення таких інцидентів. Поліція веде активне розслідування, щоб встановити фактори, що сприяли зіткненню, а також будь-яку можливу недбалість або порушення, які могли призвести до трагічного результату.

Читайте також:

Дачу чи будинок у селі відбиратимуть навіть без суду: що загрожує українцям завдяки нашим депутатам

Такого ви ще не куштували: рецепт освіжаючого компоту з молодих кабачків

Три тисячі гривень за одну сотку землі: хто з українців отримає соціальну допомогу