Приватбанк приєднався до міжнародної грантової програми EU 4 Business , яка пропонує фінансову підтримку українським підприємцям. Ця програма, що фінансується Європейським союзом та урядом Німеччини з бюджетом у 3 мільйони євро, спрямована на надання грантів мікропідприємствам, щоб допомогти їм відновити економічну діяльність та подолати проблеми, особливо в районах, які сильно постраждали від війни та окупації.

Про це пише «today»

Через ПриватБанк клієнти мікробізнесу можуть отримати гранти до 4 000 євро у гривневому еквіваленті, що може становити понад 161 000 гривень. Кошти можуть бути використані для різних цілей, таких як закупівля сировини, матеріалів, обладнання, покриття орендної плати та заробітної плати та інших комерційних витрат.

Щоб подати заявку на ці мікрогранти, підприємці мають заповнити заявки на платформі «Дія» та вибрати «ПриватБанк» як призначений банк. Важливо надати точні дані щодо діяльності підприємства до та після війни, а також чіткі відомості про те, як буде використано мікрогрант.

Відбір учасників програми відбуватиметься на конкурсній основі за категоріями та регіонами:

Близько 250 грантів для регіонів, що найбільш постраждали від війни, таких як Донецьк, Луганськ, Дніпропетровськ, Київ (без столиці), Запоріжжя, Суми, Миколаїв, Харків, Чернігів, Херсон. Заявки приймаються з 8 до 21 серпня.

Близько 250 грантів на деокуповані території у таких регіонах, як Чернігівська, Донецька, Київська (без столиці), Харківська, Сумська та Херсонська. Заявки приймаються з 22 серпня до 4 вересня.

Ще 250 грантів доступні для підприємців з решти регіонів України, крім тимчасово захоплених окупантами. Заявки приймаються з 5 до 18 вересня.

Вибір переможців у кожній категорії ґрунтуватиметься на різних критеріях, включаючи ступінь збитків, пов'язаних із війною, ефективність заходів щодо відновлення господарської діяльності, потенціал відновлення та інші відповідні фактори.

Участь ПриватБанку у цій програмі спрямована на підтримку мікробізнесу в Україні, сприяння відновленню економіки та сприяння розвитку підприємництва у районах, що постраждали від конфліктів та окупації.

Читайте також:

Це насолода, а не закуска: рецепт молодих баклажанів у медовому соусі

Cплили подробиці загибелі чоловіка з інвалідністю на Одещині - ВЛК замітають сліди. Що відомо про скандал

Буде солодка і дуже запашна: чим треба підгодувати гарбуз у серпні. Перевірені поради