Російська гімнастка Аліна Кабаєва, яку весь світ вважає неофіційною дружиною президента РФ Володимира Путіна та матір'ю його синів, викликала хвилю сміху у мережі своїм зовнішнім виглядом. Вона приїхала до Мінська та високо оцінила роботу головного тренера збірної Білорусі з художньої гімнастики Ірини Лепарської.

Відео опубліковано російськими пропагандистськими ресурсами.

Для свого публічного виступу "коханка Путіна" обрала білий костюм, що облягає. Аліна Кабаєва відома своєю прихильністю до дорогого одягу і не соромиться показуватись перед камерами у вбраннях відомих брендів, щоб росіяни могли порахувати, скільки грошей витрачає "царівна російська".

Однак, користувачі мережі звернули увагу не на вбрання Кабаєвої. Коментатори зауважили, що гімнастка значно додала у вазі. Її щоки "роздулися", а чоло набуло "опуклої" форми. Багато хто вважає, що така зміна зовнішності обумовлена ​​невдалими пластичними операціями. Адже до зв'язку з Путіним Кабаєва була дуже привабливою жінкою.

Більше того, в мережі пожартували, що Кабаєва стала "клоном" нещадного диктатора. Зовні гімнастка раптово стала дуже схожа на Путіна, ніби обидва вони були оперовані одним і тим же хірургом.

Читайте також:

Якщо переселенець перебуває за кордоном: потрібно знати про новий порядок виплат ВПО

Увімкнув хитрість: як син відомої депутатки під шумок виїхав з України і не повернувся назад

Росіяни на це не очікували: в Україні розробили безпілотник-невидимку. Що про нього відомо