Ані Україна, ані Росія не розкривають своїх втрат у війні. Наприклад, востаннє влада Росії наводила загальну кількість загиблих у вересні 2022 року – 5937 осіб. Водночас журналісти вважали, що лише з 4 червня на території України загинув щонайменше один генерал, два полковники та три підполковники російських збройних сил, а також ще 12 офіцерів. І ось захисники України відправили на "концерт Кобзона" ще одного підполковника.

Так стало відомо про загибель у зоні ведення спеціальної військової операції уродженця новосибірського села Блюдчанське Анатолія Матінова. 45-річний підполковник із Чанівського району загинув у бою при виконанні військового обов'язку.

Росіянин віддав 27 років життя військовій службі, щоб зрештою скласти голову за амбіції свого диктатора Володимира Путіна десь у зоні "СВО".

45-річного підполковника вже поховали у рідному селі Блюдчанське Чанівського району.

Хорошу новину повідомив у Twitter блогер Necro Mancer.

Відомо, що Анатолій Сергійович Матінов закінчив Новосибірське вище військове училище і був направлений у Забайкальський край. 2010 року сибіряку було присвоєно звання підполковника збройних сил Росії.

2016 року підполковника Матінова перевели в Улан-Уді на посаду начальника відділу оперативного штабу армії. З лютого 2022 року Матінов проходив навчання у Білорусі, після чого вирушив у зону "СВО".

Як повідомляється в некролозі військового в одному з Z-пабліків у забороненій в Україні соцмережі "ВКонтакте", а також в адміністрації Чанівського району, Анатолія Сергійовича Матінова було нагороджено безліччю орденів і медалей держави-агресора.

Читайте також:

Росіяни можуть уже не голосувати: у Кремлі проговорили, що на виборах-2024 вже точно переможе Путін

Слово з чотирьох букв: Ада Роговцева розповіла, ким насправді є путінський фанат Микита Михалков

Українські агенти в оточенні Путіна: Буданов вирішив розповісти цікаві речі