На президентських виборах 2024 року у Росії понад 90% голосів буде подано за переобрання Володимира Путіна. Про це у бесіді з газетою The New York Times заявив речник президента РФ Дмитро Пєсков.

«Наші президентські вибори – це не зовсім демократія, це дорога бюрократія. Путіна буде переобрано наступного року з більш ніж 90 відсотками голосів», — сказав представник Кремля.

Також він дав коментарі щодо перспектив російсько-української війни. За словами Пєскова, наразі немає підстав для підписання угоди і в найближчому майбутньому Росія продовжуватиме «спецоперацію» .

На запитання, чи прагне Росія захопити більше українських територій, крім чотирьох анексованих областей, він відповів: «Ні. Ми просто хочемо контролювати всі ті землі, які зараз записані у нашій Конституції як наші».

Після анексії українських територій у Конституції РФ до списку російських регіонів включили самопроголошені Донецьку та Луганську народні республіки, Херсонську та Запорізьку області.

Через добу Дмитро Пєсков заявив, що американські журналісти надійшли «як завжди» і всі «перевернули». «Начебто те, але не те. Щодо того, що Путін буде обраний у тому, що я особисто в цьому впевнений, ґрунтуючись на рівні консолідації суспільства навколо Путіна, це так, це правильно. А в іншому було питання про вибори і була відповідь така, що вибори, хоча є вимогою демократії, і сам Путін вирішив їх проводити, але теоретично їх можна навіть не проводити. Бо вже очевидно, що Путіна буде обрано. Це моя абсолютно особиста думка. Ну от вони таким чином це перебрехали», - сказав речник президента РФ.

Читайте також:

Виступала на окупованих територіях: відома російська співачка покалічилася в аварії. Довелося викликати гелікоптер

Життя обірвалося в клініці: не стало зірки серіалів "На всі тяжкі", "Коломбо" та "Санта-Барбара"

Ольга Сумська розповіла про жалобу в сім'ї: не стало близької людини

Дуже дивний у нього ліфчик: Кіркоров насмішив людей своїм вбранням