Про діяльність підопічних Кирила Буданова ми практично нічого не знаємо, але вона є дуже важливою. Ще б пак, хороший розвідник не повинен бути крутим - він повинен бути непомітним. Саме ці хлопці, ризикуючи життям, йдуть у глибокий тил супротивника, щоб виявити склад зі зброєю чи розташування артилерійської батареї. Однак не лише завдяки українцям керівництво ВСУ отримує інформацію про супротивника.

Глава української військової розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю болгарському телеканалу bTV пояснив, що інформація про українських агентів в оточенні російського диктатора Володимира Путіна паралізує роботу ворожої влади.

Буданов пояснює, що Путін і так знає, що українська розвідка має доступ до таємної інформації.

Але коли ГУР "констатує цей очевидний факт", у Росії починають проводити внутрішні перевірки, які "нічого не змінять". І це вигідно Україні.

"По-перше, вони розуміють, що у нас все одно є свої джерела. Інформація завжди була зброєю – хай перевіряють, хай шукають..."

Можу навести такий приклад. Це було ще до війни... Був один випадок, коли вони зрозуміли, що витік інформації в команді. Що вони почали робити? Вони почали перевіряти всіх...

Почали перевіряти всіх родичів, які мають контакти, близьких на території України. Як ви можете здогадатися, вони майже всі. Тільки за результатами цієї справи вони ув'язнили трьох осіб, а 31 людину звільнили і перевели в інші місця.

Читайте також:

Росіяни на це не очікували: в Україні розробили безпілотник-невидимку. Що про нього відомо

Піде за крейсером "Москва": після ударів по Новоросійську підбито великий десантний корабель РФ

Квиток в один кінець: літаки російського "Аерофлоту" почали приземлятися з відключеними гальмами - грошей на них немає