У Катерининській залі Кремля 2 серпня відбулася церемонія вручення найвищих державних нагород Російської Федерації, яку провів президент Росії Володимир Путін. Одним із тих, хто удостоївся такої честі, став відомий естрадний артист, пародист та актор Володимир Винокур.

Так, Володимир Винокур отримав із рук Президента РФ Володимира Путіна орден "За заслуги перед вітчизною" І ступеня.

І ось завдяки Путіну за надану честь гуморист не подякував своїм рідним чи співвітчизникам, а вирішив відзначитися перед російським диктатором. Винокур показав пародію на президента США Джо Байдена, наголосивши на нібито властиву йому нездатність впізнавати людей, а також зробив комплімент з приводу фізичної форми Путіна.

Ще б пак, Володимир Винокур особливо яскраво висловив свою радість з приводу того, як Володимир Путін сідає на коня.

На відео видно, що поки гуморист неквапливо, з покашлюванням вихваляв фізичну форму і розумові здібності Володимира Путіна, той явно хитався, очевидно, чекаючи закінчення заходу.

"Ви знаєте все, яке навантаження на нашому президенті, але, слава богу, він у нас фізично розвинений, спортивний. Я радів, бачачи вас на коні і як ви піднімаєтеся трапом літака, тому що є деякі керівники держав, які й по трапу не можуть піднятися і привітатись не знають з ким, а ви всіх дізналися сьогодні", — цитує артиста прес-служба Кремля.

Читайте також:

Накази Путіна вже не виконуються: Жданов розповів, що відбувається у Кремлі

Готові відкрити вогонь: Польща направила вертольоти до кордону з Білоруссю. Що відомо

Це вже справді знак: Лукашенко приїхав до комбайнерів у полі, де йому поставили чашку для покійників

Ольга Сумська розповіла про жалобу в сім'ї: не стало близької людини