Деякі керівники військкоматів не перестають дивувати своїми підприємницькими здібностями під час вторгнення Росії до України.

Черговим фігурантом гучного скандалу став голова Дніпропетровського обласного центру комплектування та соціальної підтримки. Раніше, як відомо, ці центри називали військкоматами.

Отже, що сталося. За інформацією прес-служби Нацполіції України, саме у голови Дніпропетровського обласного центру комплектування та соціальної підтримки було проведено обшуки.

Як з'ясувалося, за час воєнного стану він придбав майно на 350 000 доларів США.

"За півтора роки повномасштабного вторгнення Росії на територію України керівник обласного ТЦК встиг оформити на батька кілька автомобілів та дві квартири на території міста Дніпра.

Фігурант також зареєстрував на члена сім'ї (фізичну особу-підприємця) підприємство, яке придбало нежитлове приміщення загальною площею близько 500 м².

Правоохоронці провели невідкладні обшуки за місцем роботи та проживання начальника обласного ТЦК та його близьких, які були залучені до злочинної діяльності", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Тим часом, за інформацією видання Цензор, цим керівником обласного ТЦК є Анатолій Пікало.