Черговий скандал сколихнув українців. І як завжди, "героями" цього скандалу виявилися депутати та чиновник.

Як повідомляє Politeka з посиланням на Офіс Генерального прокурора, депутатам інкриміновано ухилення від обов'язків військової служби.

"За даними слідства, четверо військовослужбовців однієї з військових частин ТРО, троє з яких є столичними депутатами, а ще один - помічником депутата Київради, протягом року не з'являлися на військову службу", - розповіли в Генпрокуратурі подробиці справи.

За даними співрозмовника LIGA.net у правоохоронних органах, йдеться про депутатів Ігоря Хацевича, Олега Левченка (обидва – фракція "Європейська солідарність") та Михайла Терентьєва (фракція "УДАР").

Скріншот сайту Liga.net

Депутати оформили відрядження до Київської військової державної адміністрації, а один із депутатів навіть отримував грошове забезпечення з частини, де нібито проходив службу.

"При цьому вони отримували грошове забезпечення з частини, де нібито проходили службу", - додали у прокуратурі.

Депутатам Київради вручили підозри в ухиленні від військової служби, вирішується питання щодо обрання депутатам запобіжного заходу.

Коментуючи підозру, отриману депутатами, користувачі соцмереж висловлюють впевненість, що ні у в'язниці, ні на фронті депутати не з'являться:

«Це все муляж! Зображення для очей. Все одно п….. ці петляють»,

«І що... Фото. Писанина і цьому крапка»,

«І? Скільки років за ґратами світить цим мерзотникам, і тим - начальнику трою, фінансисту та кадровику, які і накази робили, і "зарплату" нараховували та виплачували?».